Odredbe i uslovi

Sljedeća pravila i propisi primjenjuju se na sve posjetitelje i/ili korisnike ove web stranice. Pristupanjem ovoj web stranici, korisnik potvrđuje prihvaćanje ovih odredaba i uvjeta. IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co. zadržava pravo izmjene ovih pravila i propisa od vremena do vremena isključivo po vlastitom nahođenju. U slučaju kršenja ovih pravila i propisa, IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co. zadržava pravo tražiti sve pravne lijekove koji su zakonski na raspolaganju za takva kršenja. Ova pravila i propisi primjenjuju se na sve posjete web stranici, kako sada tako i ubuduće.

 

Vlasništvo sadržaja i autorskih prava

Informacije i grafika na ovoj web stranici vlasništvu su tvrtke:

IIC-INTERSPORT International Corporation
Obere Zollgasse 75
P.O. Box 1251
CH-3072 Ostermundigen/Bern
Switzerland

 

Korporacijski web dizajn, upravljanje sadržajem i razvoj web stranice:

elements.at New Media Solutions GmbH
Max-Ott-Platz 6/7
5020 Salzburg
Austria

www.elements.at

 

NEMA jamstava i NEMA odgovornosti

INTERSPORT.COM KORISTITE ISKLJUČIVO NA VLASTITI RIZIK. SADRŽAJ INTERSPORT.COM-A TE SVA ROBA I USLUGE KOJE NABAVLJATE SA INTERSPORT.COM-A DOSTAVLJAJU VAM SE "KAKVE JESU" BEZ JAMSTAVA BILO KOJE VRSTE, IZRIČITIH ILI IMPLICITNIH. MI ODBIJAMO SVA JAMSTVA, UKLJUČUJUĆI JAMSTVA O MOGUĆNOSTI LAKE PRODAJE, NEKRŠENJU PRAVA I PRIKLADNOSTI ZA ODREĐENU SVRHU. POSEBICE NE JAMČIMO DA JE SADRŽAJ WEB STRANICE BEZ GREŠKE I DA JE PRAVOVREMENO SA SVIM AŽURIRANJIMA.


MI NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA ŠTETE BILO KOJE VRSTE, UKLJUČUJUĆI ŠTETE KOJE PROIZLAZE IZ KORIŠTENJA ILI NEMOGUĆNOSTI KORIŠTENJA INTERSPORT.COM-A, IZ ROBE ILI USLUGA NABAVLJENIH PREKO INTERSPORT.COM-A ILI IZ SADRŽAJA KOJEG SMO OBJAVILI MI ILI GA JE OBJAVIO NETKO DRUGI NA INTERSPORT.COM-U. MI NEĆEMO BITI ODGOVORNI ZA NIKAKVE INDIREKTNE, SLUČAJNE, POSLJEDIČNE, SPECIJALNE ILI NAKNADNE ŠTETE MA KOJE VRSTE, UKLJUČUJUĆI, S TIME DA TO NIJE OGRANIČEN POPIS, ŠTETE ZBOG GUBITKA DOBITI, UPOTREBE, PODATAKA ILI DRUGE MATERIJALNE IMOVINE, PA MAKAR SMO BILI OBAVIJEŠTENI O MOGUĆNOSTI TAKVIH ŠTETA.

 

Veze s trećim stranama

Naša web stranica vam može osigurati veze sa web stranicama trećih strana. Mi nemamo kontrolu nad sadržajem web stranica trećih strana ili nad uslugama i proizvodima koji su na raspolaganju sa web stranica trećih strana. Mi nismo odgovorni za nikakve direktne ili indirektne štete ili gubitke prouzročene vašim korištenjem web stranica trećih strana. Vi preuzimate punu odgovornost kada se odlučite slijediti veze na ovoj web stranici koje vode do web stranica trećih strana. IIC-INTERSPORT International Corporation odbija svaku odgovornost za promjenu sadržaja ili preusmjeravanja stranica do kojih su veze osigurane nakon što se veza stvarno stavi na raspolaganje na INTERSPORT.com-u.

 

Zloupotreba stranice

Kao uvjet vašeg korištenja INTERSPORT.com web stranica, vi IZJAVLJUJETE I POTVRĐUJETE tvrtki IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co. da INTERSPORT.com web stranice nećete koristiti u svrhu koja je nezakonita ili zabranjena ovim odredbama, uvjetima i obavijestima. Vi ne smijete koristiti INTERSPORT.com web stranice ni na koji način koji bi mogao oštetiti, onesposobiti, opteretiti ili ograničiti INTERSPORT.com web stranice ili ometati drugu stranu u korištenju i uživanju INTERSPORT.com web stranica. Vi ne smijete pribaviti ili pokušati pribaviti nikakve materijale ili informacije putem sredstava koja nisu namjerno stavljena na raspolaganje ili predviđena preko INTERSPORT.com web stranica.

 

Odbijanje sudjelovanja

Kada vas se poziva da dadete osobne informacije (adresa elektronske pošte, ime i prezime, poštanska adresa), davanje tih informacija je potpuno dobrovoljno. IIC-INTERSPORT International Corporation Ltd Liability Co. izričito izjavljuje da dane informacije neće biti proslijeđene trećim stranama.

 

Djeca mlađa od 16 godina

Ukoliko ste mlađi od 16 godina, trebate pitati roditelje ili staratelja prije nego što pošaljete web stranicu elektronskom poštom ili zatražite od nas da vam bilo što pošaljemo elektronskom poštom, ili da vam pošaljemo bilo koje informacije, ili da unesemo bilo koje informacije o vama.

 

Mjerodavno pravo i jurisdikcija

Korisnici ove Stranice potvrđuju, shvaćaju i saglasni su da su svi aspekti vezani uz korištenje INTERSPORT.com-a uređeni švicarskim pravom bez obzira na njegove principe sukoba zakona, i da Trgovački sud Kantona Bern ima isključivu nadležnost u vezi sa svim spomenutim aspektima koji se odnose na korištenje.

 

Kontakt

Molimo da nam se slobodno obratite elektronskom poštom na contact@intersport.com ukoliko imate neka pitanja, komentare ili bojazni.