The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Obaveze prema kupcima

U svakodnevnom radu u uredima i trgovinama kupac zauzima centralno mjesto našeg interesa. Kako bi osigurali najbolju uslugu i podršku čak i kad ste daleko, mi smo spojeni na međunarodnom nivou, tako da svaki kupac može zatražiti pomoć ili savjet kroz mrežu naših trgovina u svim zemljama, bez obzira na to gdje ste kupili proizvod.

 

Zadovoljstvo i podrška kupcima u cijelom svijetu

Zamislite sredinom jula, kada je vruće i toplo. Oduševljavaju vas i čine sretnim posebna iskustva u prirodi. Konačno, i vi ste kupili šator koji ste tražili tako dugo i sada ste nestrpljivi da ga probate. U petak navečer, sa biciklom na krovu automobila, šatorom i drugim stvarima, vi krećete u svoj omiljeni kamp Cannes, Norveška, Slovenija .... Nakon što ste se vratili sa vožnje biciklom uz obalu, nalazite dva užeta na šatoru pokidana. Da li vam se to ikada dogodilo? Naša međunarodna mreža trgovina vam omogućuje da vaš šator u bilo kojem INTERSPORT shop-u popravite ili zamjenite. Kad kupujete u INTERSPORTU, granice nisu prepreka. Za pomoć ili savjet možete se obratiti u svim našim trgovinama u svakoj zemlji, bez obzira gdje ste obavili kupovinu.

Povrat novca

Opet, sezona za more i plažu. U utorak poslije posla, zajedno sa svojim prijateljima idete u kupovinu robe za plažu. Želite biti u potpunosti opremljeni za vruće ljetne dane, tako da ćete kupiti kupaći kostim, sandale, sunčane naočale, suknju i još mnogo toga. Budući da se trgovinama uskoro zatvara u žurbi uzimate roza suknju, i stavljate je u korpu s drugim proizvodima. Nekoliko dana kasnije, dok se spremate za plažu u novom zelenom kupaćem kostimu shvatate da to i nije najbolja kombinacija. Sigurno vam se desila situacija da ste nažalost kupili krivi proizvod ili "krivu" boju. Budući da suknja nije korištena, a vi imate račune ili drugi dokaz o kupovini, suknju odnesite nazad u svoju lokalnu trgovinu INTERSPORT, zamjenite ili uzmite svoj novac.

Stručni i lični savjeti i usluge

Vaše skije su tako "stara škola" da bi na njih bio ponosan Warren Miller. Ove godine ste odlučili da se cijela porodica okuplja na skijalištu Chamonix. A znate da ako se pojavite tamo sa starim skijama, vaša djeca će vas dugo i neumorno ismijavati. Budući da se od tog vremena dogodilo dosta promjena, ne poznajete najbolje široku ponudu novih skija i njihove tehnologije. Vi osjećate malu nelagodu pred polazak u kupovinu nove opreme, jer mislite da ćete biti zasuti obiljem informacija. Da li ste se pri kupovini opreme ikada osjećali kao da ste se izgubili? Dođite u INTERSPORT trgovine – da biste opet zasjali na pravim skijama! Naše prodajno osoblje zna kako saslušati vaše potrebe i ponuditi će vam punu podršku za izbor. Kada se sa novim carving skijama budete spuštali niz padinu, svi će se okretati za vama. Pokažite im ko ste!

Najbolji izbor najboljih brendova na svijetu

Vaša mlađa rodica slavi svoj 10. rođendan. Vi ste joj jedina tetka i stvarno joj želite kupiti nešto lijepo. Postoji samo jedan manji problem s izborom: ona je baš kao i vaš otac, sportista, a vas ne zanima sport i sve što znate o sportu vezano je za vijesti iz sportskih tabloida. Vi znate da joj više ne možete kupiti lutku ili neku odjeću koju nikada neće ni obući. Naravno niko ne želi kupovati loše ili neadekvatne rođendanske poklone. Pronađite rješenje u INTERSPORTU! Poslužit ćemo vas jedinstvenim izborom sportske opreme sa najnovijom tehnologijom. A vaši najbliži će zablistati na sportskom terenu!