Sport ljudima

U posljednjih nekoliko godina bili smo svjedoci brojnih promjena u sportu koje su utjecale na novi i drugačiji pogled ljudi na sport. Paralelno s novim smjernicama je postavljena i nova filozofija u INTERSPORTU.

INTERSPORT-ova brand poruka, "Sport za ljude" ili "sport svima" na jednostavan način i sa puno emocija čini srž branda INTERSPORT.

 

Naša filozofija je jednostavna. Više onog što vam se sviđa, češće i radije to činite. Naš zadatak je omogućiti vam kupovinu opreme koja vam pruža maksimum zadovoljstva. Zato kažemo "donosimo sport ljudima".

POSVEĆENI SMO ...

... omogućavanju da svako može uživati u dobrobiti aktivnog i zdravog načina života.

PONOSNI SMO ...

... da vas možemo pozvati u uzbudljivo prodajno okruženje.

UZ ENTUZIJAZAM I STRAST ...

... mi ćemo dijeliti našu stručnost i znanje o proizvodima s našim kupcima.

DAJEMO ...

... svakom kupcu najbolji savjet, s obzirom na njegovu dob, sposobnost i raspoloživi dohodak.

AKTIVIRAMO ...

... kupca u njegovoj namjeri da se bavi sportom.

NAŠ ZADATAK JE ...

... Ponuditi opremu i niz brendova koji pružaju maksimalno zadovoljstvo kupcima u njihovoj upotrebi.

... to je način na koji donosimo sport svima.

U INTERSPORTU vjerujemo da je sport za svakoga. Naši zaposlenici širom svijeta svaki dan pokušavaju prezentovati ovu našu viziju u stvarnosti na najbolji način.

Zalažemo se za profesionalan pristup, širok i raznolik asortiman proizvoda za razne sportove, očuvanja autentičnosti u sportu i postići najbolji balans između cijene i kvalitete, uz stručne savjete, potporu stručnost i znanje, uz izvrstan izbor proizvoda i kvalitetu usluga, nudimo našim kupcima maksimalnu vrijednost.