Više od 25 godina iskustva u planinarenju

McKinley oprema za planinarenje vam osigurava maksimalnu podršku - čak i ako ne idete na planinu McKinley, najviši vrh u Sjevernoj Americi, Zakon kamenite ljepote koji očarava svojom veličinom i originalnosti. Ovaj prirodni spomenik je sinonim za slobodu i moć prirode, divlje ljepote i teškoće od koji se ljudi pokušavaju  zaštititi. Ova planina je srce i duša branda McKinley:

simbol naše duboke povezanosti s prirodom i opredjeljenje za visoku kvalitetu proizvoda. To su proizvodi koji  kombiniraju više od 25 godina iskustva u planinarenju, ali i mnogo strasti i predanosti.

Kao jedan od najvećih europskih dobavljača visoko kvalitetne opreme za planinarenje ne živimo od stare slave, nego prikupljamo nova iskustva u suradnji  sa entuzijastima diljem svijeta koji vole planinarenje, i nastaviti ćemo pružati kupcima prave proizvode.

McKinley proizvodi su tako dobro "opremljeni" da dobijate pravu vrijednost za svoj novac i stoga ne postoji bojazan da je vaša odluka o kupnji pogrešana. Iako se možemo pohvaliti s 25 godina iskustva, naši proizvodi se testiraju i dalje. Imamo tu sreću da radimo tamo gdje se osjećamo kao kod kuće: u divljini.

McKinley - kod kuće u prirodi