The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

NOVA PUMA KOLEKCIJA U INTERSPORTU

NOVA PUMA KOLEKCIJA U INTERSPORTU

Poznati sportski brend “Puma”, pomjerio je granice i promijenio pravila kada je u pitanju ispreplitanje mode i sportskog odijevanja. Uzbudljivo je pratiti njihov uticaj na stil i kulturu.

 

ŽENSKA KOLEKCIJA “PHENOM”

Nova Puma Phenom kolekcija, koju nosi Selena Gomez dovedena je do savršenstva! Inspirirana je snažnim ženama njujorškog baleta. Ambasadorica brenda, Selena Gomez, iznijela je satenske patike u boji breskve, lagane topove i helanke iz baletnog studija i pokazala da se savršeno uklapaju u savremenu modu i stil života.

"Osjećam se sigurno, snažno i hrabro noseći patike 'En Pointe'. Osjećam kako imam kontrolu. Vjerovatno nikada neću biti savršena, ali ja sam uvijek ja. Bez maske, bez filtera, samo Selena Gomez", riječi su kojima je Gomez opisala novu Puminu kolekciju.

Najbolja stvar jeste što patike iz kolekcije "En Pointe" ne samo da su funkcionalne i odlične za svaku priliku, već su jednako lijepe i udobne. U njima možete vježbati, plesati, šetati, trčati...

 

MUŠKA KOLEKCIJA “24/7”

Ambasador muške kolekcije je Lewis Hamilton, četvorostruki svjetski šampion Formule 1. Kolekcija nosi naziv “24/7” i redefinira filozofiju ovog brenda u vremenu kada treninzi nisu više ograničeni samo na teretane i fitness centre. Sa svojim beskrajnim putovanjima i neopisivo intenzivnim rasporedom  Lewis Hamilton je u potpunosti otjelovljenje “24/7” filozofije “Energija koju daješ je energija koju dobijaš!”. Svojim primjerom on demonstrira neophodnost garderobe koja se prilagođava kako ulici, tako i sali za vježbanje.

 

Nova Puma kolekcija dostupna je u Intersport prodavnicama Sarajevo Ložionička, Ilidža, Banja Luka i Tuzla II.